Eko škola

Dječji vrtić Malešnica, Zagreb

Ante Topić Mimara 34
10 000 Zagreb

Telefon: 01/3730-266
Fax: 3480-211
E-mail: hafo@net.hr
Web: www.dv-malesnica.hr

Ravnatelj/ica: Jadranka Palac Filipović
Školski koordinatori: Ana Matijević, Sanja Pavičić, Marijana Račić, Barbara Oremuš, Ana Plazibat, Inga Hafizadić
Godina stjecanja statusa: 2012
Trenutni status: Brončani status
Projekti :

 • Eko-paket
 • Dani kruha - dani zahvalnosti za plodove zemlje
 • Veliki lov na biljke - The Great Plant Hunt
 • Moć je u mojim rukama! - I've got the power!
 • Dani zahvalnosti za plodove zemlje

  Tijekom listopada obilježili smo u našem vrtiću Dan zahvalnosti za plodove zemlje prigodnim aktivnostima. Centralna svečanost održana je 22.10.2018.u objektu A. T. Mimare , a 24.10 2018. u objektu Cesarićeva. Tom prigodom postavljena je izložba plodova zemlje i likovni radovi djece na tu temu. Folklorne grupe održale su prigodni program za svu djecu i djelatnike vrtića. Vrtić je sudjelovao na svehrvatskoj smotri Dani kruha -Dani zahvalnosti za plodove zemlje u Đurđevcu14.10.2018.

 • VELIKI LOV NA BILJKE

  U pedagoškoj godini 2018./19. DV Malešnica uključen je u međunarodni projekt Veliki lov na biljke. U projektu sudjeluje oko 100 djece i 10 odgajatelja.Nakon kartiranja staništa i anketiranja djece sustavno su se provodile aktivnosti iz projekta. U aktivnosti vezane za brigu djece za ptice zimi uključila se i jedna jaslička grupa kao i nekoliko vrtičkih grupa koje nisu bile primarno uključene u projekt.

 • EKO PAKET

  U projeket Eko paket bile su uključene dvije grupe objekta Cesarićeva .Sustavno je sakupljana tetrapak ambalaža.Djeca su zajedno sa odgojiteljicama osmislila što sve žele kreirati u ovom projektu.Osobito su uživala u nagradnoj radionici u kojoj im je bilo prezentiran rad uređaja za recikliranje višeslojne tetrapak ambalaže .